lauantai 16. maaliskuuta 2013

Prinsessa Ruususen Valtakunta


Prinsessa kohta 4v. halusi suunnitella tulevaa huonettaan. Perheen miesten suunnatessa Terrassa nouto varastoon me tytöt siis lähdimme selailemaan tapetti valikoimia. Neidin suurin idoli on  Prinsessa Ruusunen ja kerhossa neitimme oli ilmoittanut ammattikeskustelussa tulevaksi ammatikseen prinsessan. Kotona jatkoimme asiasta keskustelua ja neiti totesi, ettei hän tarvitse ammattia koska prinsessa menee prinssin kanssa naimisiin. Muuta ei kuulemma tarvitse sitten tehdä :).  Onneksi en kovin kiihkeä feministi ole, muuten olisi saattanut hiukan riipaista ;D.

Joten oli arvattavissa, että riemu oli rajaton kun heti tapettiosastolle saavuttuamme ensimmäiseksi vastaan tuli jättimäisiä Disneyn prinsessa julistetapetteja. Yllättäen lapsille tarkoitetut jutut taas ensimmäisenä tyrkyllä... Itselläni mielessä välähti heti, että jos seinän peittää 1,5m korkeat prinsessat kipittää neiti yöllä vanhempien väliin koska joku on hänen huoneessaan... Onneksi neiti suostui siihen, että ostettiin prinsessa sisustustarroja tapetin sijaan. Tarrat olivat yllättävän edullisia n. 6€ ja paketti sisältää 54 tarraa.

Seinälle tulee kuulemma maalata prinsessa Ruususen linna ja tarrat laitetaan siihen. Tädille siis terveisiä, että pääsee taas auttamaan seinämaalauksen teossa ;). Juuri kun olimme lähdössä neidin huomio kiinnittyi (yllätys yllätys) ruusu aiheiseen tapettiin. Kyseessä siis Duron Atmosfär 501-09 paperitapetti. Tätä tapettia tulee sitten kuulemma toiselle seinälle. Neiti on ollut aivan onnessaan valinnoistaan ja tulevasta huoneesta. Itse en ehkä näitä valintoja olisi tehnyt lastenhuoneeseen, mutta nyt on ainakin onnellinen prinsessa, joka selittää tohkeissaan uudesta tulevasta huoneestaan kaikille. Epäilen tosin, että 10 vuoden päästä valinnat eivät enää miellytä, mutta ehkä silloin jo on aikakin päivittää sisustusta.


Kotona piti vielä saada tulostaa netistä prinsessa ruusus värityskuva ja askarrella ruususen linna. Löytyvät molemmat disneyn prinsessa -sivuilta. Me liimasimme linnan pahville ja leikkasimme irti. Lopuksi päällystimme koko komeuden kontaktimuovilla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...