tiistai 18. helmikuuta 2014

Kylpyhuoneen ja pikkuvessan remontti etenee


Remontti on pitänyt kiireisenä ja blogi jäänyt hiukan vähemmälle huomiolle. Kokattu ja kuvattu toki on, mutta postausten kirjoittamiseen tuntuu olevan vaikea löytää aikaa. Viikonloppuna lapset olivat hoidossa ja pääsin taas auttamaan kunnolla remontissa. 

Alakerran pikkuvessan lattia on saumausta vaille valmis, joten päätin vielä kokeilla miltä suunnitelmani näyttää käytännössä. Paneeleihin tulee vielä ainakin yksi kerros maalia, mutta hyvin sai jo kuvaa siitä miltä valmis kylppäri tulee näyttämään. Itse tykkään todella paljon ja en malta odottaa, että tulee valmista.


kylpyhuoneremontti

Suurin osa viikonlopusta kului yläkerran kylpyhuoneessa ja saunassa. Edellisestä kylpyhuonepostauksesta on lattiaan ilmestynyt laatoitus. Himoitsemani shakkiruudukko ei ole sieltä nopeimmasta päästä tehdä, mutta lopputulos on aivan ihana.

Veljensä avustuksella kylpyhuoneen laatoittanut miehenikin oli sitä mieltä, että on ollut vaivan arvoista. Shakkiruudukkokuviolaatta valmiissa verkossa olisi maksanut muistaakseni 64,9 €/ neliö ja siihen ei raksabudjettimme ihan taipunut. Laatat on siis irroitettu ensin verkosta ja laatoitettu sitten yksitellen. Hieman siis aikaaa vievää puuhaa.

IDO:lta saapuivat jo kaikki kylpyhuoneen kalusteet ja ne odottavat alakerrassa kylpyhuoneen valmistumista. Hiukan olen jo paketteja raottanut ja hyvältä näyttää. Jännittyneenä jään odottamaan miltä lopputulos tulee näyttämään.

Pääsin itsekin kokeilemaan laatoittamista saunassa ja eipä tuo lopputulos nyt ihan kamalalta näytä. Hitaasti tosin laatoitus näin noviisilta sujui. Saunaan olisi tarkoitus maalata vielä yksikerros mustaa paneeleihin ja lattiasta puuttuu saumaus. Enää lauteet, kiuas, valot ja ovikin olisi ehkä hyvä, niin päästään saunomaan.


Kylpyhuoneen ja alakerran vessan valmistuttua pitäisi talomme makuuhuoneissa alkaa tapahtua. Tämän hetkinen tillanne näyttää tältä.

makuuhuone remontti

2 kommenttia :

  1. Pikkuvessasta tulee todella kaunis! Tykkään tosi paljon tuosta tapetista, ja tulee kiva, kun alaosa on vaaleaa paneelia. Ei tule liian synkkä. Hyvin teillä hommat etenee. Laatoitus on aina vähän hidasta, kun aina pitää eri mokkojen kuivumistakin odotella. Vaikka meillä on lattiat laatoitettu samanlaisilla laatoilla, on kaikki pikkulaatat kuitenkin myös aina irrotettu ja laitettu yksitellen. Paremmin laatat saa niin aseteltua, kuin monta kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse olen kyllä todella tyytyväinen ja ei meinaa malttaa odottaa vessan valmistumista. Nykyään laatat on vaan usein kiinnitetty verkon sijaan silikoonilla toisiinsa ja se irroittaminen ei enää ihan käden käänteessä käy... Voiton puolella ollaan ehdottomasti ja toivon mukaan muuttoonkaan ei enää montaa hetkeä mene :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...