tiistai 4. helmikuuta 2014

Raksalla tapahtuu: Kylpyhuone

Viikonloppuna olin miehen apuna raksalla lasten ollessa hoidossa. Tuntuu, että nyt tapahtuu vauhdilla kun ollaan päästy pintojen kimppuun. Yläkerran kylpyhuoneen seinät on jo laatoitettu ja sauna saanut mustat paneelit. Viikonloppuna aloitimme lattian vedeneristystä ja toivottavasti ensi viikonloppuna päästään lattiaa laatoittamaan.


Ihanaa kun haaveilemani laatta mahtui raksabudjettiin. Samaa laattaa tulee myös keittiöön ja alakerran pikkuvessaan. Lattiaan on suunniteltu mustaa ja valkoista laattaa shakkiruudukoksi, kuten myös alakerran vessaan. Malttamattomana odotan onnistuuko suunnitelma ja miltä lopputulos näyttää. Seinät ja lattia saumataan mustalla saumauslaastilla, jos mieli ei tästä enää muutu.


Päätöksiä pitäisi tehdä myös saunan lauteiden värin suhteen. Vahvimpana ehdokkaana tällä hetkellä tumman harmaat lauteet. Saa nähdä mihin päädytään. Vastoinkäymisistä huolimatta tammikuuhun on mahtunut myös iloisia asioita, itseasiassa aivan mahtavia asioita.

Olin syksyllä osallistunut IDO:n järjestämään kilpailuun, jossa oli päävoittona lahjakortti IDO:n tuotteisiin. Tammikuun alussa sain soiton, jossa kerrottiin minun voittaneen. Olimme juuri aloittaneet kylpyhuoneen pintojen laittamisen ja emme olleet ehtineet ostaa kylpyhuoneen kalusteista kuin altaan ja allaskaapin. Loput tarvitsemamme kalusteet tilasimme sitten IDOlta ja nyt malttamattomina odotamme toimitusta. Ajoitus ei siis olisi voinut olla parempi ja huojennus raksabudjettiin tietysti myös erittäin positiivinen asia.

Nyt saan kuulemma oikein luvan kanssa osallistua ahkerasti keittiö, takka, ilmalämpöpumppu ja säilytysratkaisu kilpailuihin ;D. Kylpyhuoneen valmistumista voit seurata myös instagramissa, facebookissa ja twitterissä. #satasyytäollaonnellinen haasteeseen osallistumista voi seurata myös näistä kanavista.

4 kommenttia :

 1. Onnea! Ihan mahtavaa voittaa tuollainen voitto juuri remontin hetkellä. Kaunis seinälaatta teillä ja musta saumaus on varmasti upean näköinen sen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin lykästi oikeaan aikaan :). Minä saan kuulemma kunnian hinkata saumalaastin pois kaakelien pinnalta. Kuulemma ei ole ihan helppo homma valkoisen laatan kanssa :D.

   Poista
 2. Laatoituksesta tulee varmasti sellainen ajaton, mihin ei nopeasti edes kyllästy. Saunan väri on ihana. Siihen aikaan, kun meillä tehtiin sauna-/pesuhuoneremonttia, ei vielä oikein tummia sävyjä saunaan saanut. Seuraavaa remonttitarvetta odotellessa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan nyt usko, että näihin laattoihin kovin nopeasti kyllästyisin :). Edellisen saunan vanhat kulahtaneet lauteet vedettiin myös mustaksi eli onnistuu jälkikäteenkin :D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...