keskiviikko 29. elokuuta 2012

Keittiökirpputori Teurastamon KellohallillaSyyskuun alussa avattava Teurastamon Kellohalli on Designpääkaupungin ruoka- ja muotoilutapahtumien näyttämö. Kellohallista löytyy tietoa täältä. Avajaiset ovat 1.9 ja sitä seuraavana päivänä 2.9 tilan valtaa Keittiökirpputori. Myyntiin kuulemma saa tuoda keittiötarvikkeita, tekstiilejä, keittokirjoja ja elintarvikkeita, jotka eivät pilaannu helposti esim. mehut ja hillot.  Ulos saa sään suosiessa pystyttää oman myyntipaikan (pöytä/viltti) ilman ennakkoilmoittautumista. Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä. Syksyllä näytti olevan paljon muutakin kiinnostavaa tapahtumaa Kellohallilla.

Tapahtumaan olisi aivan mahtava osallistua, mutta pitää olla realisti ja todeta ettei oma pinna kestäisi yksin lähteä kolmen alle 6v. lapsen kanssa paikanpäälle. Toivottavasti tapahtuma uusitaan tai vastaavaa järjestetään toistekkin.

Kun en itse pääse osallistumaan yllytän muita piipahtamaan paikanpäällä ja raportoimaan tunnelmia!

2 kommenttia :

  1. Minä olen jo odottanut tätä hetken, toivottavasti siellä on myyjiä. Samana viikonloppuna on muuten myös Nokan pientuottajatori, jos hermot kestää sen paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikallisjuna kolmen lapsen kera yksin ja liikkuminen keskustassa on sen verran hermoja raastavaa etten viitsi koitella onneani ;D. Seuraavalla kerralla täytyy varautua hyvissä ajoin ja hankkia lapsenvahti, tai silloin toivottavasti raksa jo valmis ja mieskin voi lähteä mukaan. 19.9 näytti olevan maalaistori Teurastamon kellohallissa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...