sunnuntai 4. elokuuta 2013
Kyssäkaalicoleslaw
On aivan mahtava, että Heilaan on mökiltä 15 minuutin ajomatka. Parempaa lähikauppaa ei voisi olla :). Hevi -tiskiltä löytyi niin mahtavan näköisiä kyssäkaaleja, että pakko oli yksi ostaa. Hetki tuli mietittyä, mutta onneksi mökilläkin pääsee nykyaikana googlettamaan :).
Kauhaa ja rakkautta -blogin innoittamana kyssäkaali taipui coleslawksi grillikyljen kaveriksi. Aivan mahtavan makuista. Taisimme täyttää mahamme coleslawlla ja grillikylki jäi lisukkeen varjoon. Ja pitihän sitä hakea vielä toinenkin kyssäkaali ja tehdä coleslawta revityn possun kaveriksi.
Kyssäkaalicoleslaw:
1 keskikokoinen kyssäkaali
1 uusi sipuli
½ vihreä chili hienonnettuna siemenet poistettuna
1 dl kermaviiliä
1 dl majoneesia (hellmans)
1 tl dijonsinappia
½ sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria myllystä
Kuori kyssäkaali ja raasta. Suikaloi sipuli ja sekoita chilin kera raastee joukkoon. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Kaada raasteen joukkoon ja anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
Lähettänyt
Unknown
klo
10.00
Tunnisteet:
coleslaw
,
Kasvisruoka/lisäke
,
kyssäkaali
,
Ruoka
,
salaatti
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Jea,ihan mahtava ohje! Varmasti oikein hyvä coleslaw
VastaaPoistaNiin oli, kyssäkaali yllätti erittäin positiivisesti. Pakko kokeilla johonkin muuhunkin.
PoistaHeila on kyllä hyvä kauppa. Viime aikoina olemme valitettavasti olleet sellaisiin aikoihin liikkeellä, että ovet ovat olleet jo säpissä.
VastaaPoistaUpea kyssäkaali, jo tuo väri on sykähdyttävä.
Niin on ja onneksi itse pääsee miltei joka mökkireissulla poikkeamaan. Violetti kyssäkaali on kyllä upean näköinen.
Poista