Eilinen sujui sängynpohjalla migreenin kourissa, joten hävikki resepti ehti blogiin vasta tänään. Siskolle vielä kiitokset lastenhoito avusta.
Viikonlopun lihapadat päätyvät meillä usein alkuviikosta pastakastikkeisiin. Näin kävi myös häränhäntä padan lopuille ja herkulliselta maistui. Mutta nyt suoraan asiaan, sillä ohimoilla vieläkin jyskyttää.
Hyvän isänpäivän toivotukset vielä kaikille isille.
Hävikistä herkuksi pastakastike
2 dl esim. häränhäntä pataa
öljyä paistamiseen
1 sipuli kuutioituna
400g tomaattimurskaa
1 dl vettä
suolaa, pippuria
pastaa 4:lle hengelle
raastettua parmesaania
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetken. Lisää lihapadanloput pannuun ja sekoita irtonaiseksi. Lisää tomaattimurska. Huuhtele vedellä säilykepurkki ja kaada vesi pannuun. Anna hautua miedolla lämmöllä.
Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kastikkeen porista sillä aikaa. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Valuta pasta ja sekoita pannulla kastikkeen joukkoon. Tarjoa parmesan raasteen kera.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti