keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Klaus K:n American Christmas Grill


Blogissa on nyt ollut hiljaiseempaa kun flunssa iski päälle, eikä ole juuri mitään kuvaamisen arvoista tullut kokattua. Katkaistaan siis hiljaiselo tapahtuma postauksella.

Viikko sitten pääsin tapaamaan mukavia ruokabloggaajia Klaus K:ssa järjestetyssä
American Christmas Grill maistelussa. Livingroom tila oli erittäin viihtyisä ja maistelu sujuikin mukavissa tunnelmissa. Muut paikalla olleet hieman ihmettelivät kameroiden kanssa "riehuvia" bloggaajia :).


American Christmas Grill koostui alkuruokabuffetista, valinnaisesta pääruoasta ja jälkiruokabuffetista. Varsinaisia jouluruokia ei ollut tarjolla, vaan amerikkalais tyylisiä juhlaruokia. Idea on mielestäni hyvä, sillä moni ehtii kyllästyä jouluruokiin jo ennen joulua. Itse ainakin pyrin välttemään jouluruokien syöntiä ennen aattoa.


Sitten itse asiaan eli ruokiin. Alkuruokabuffetista jäi allergioiden takia kalat ja äyriäiset maistelematta, mutta muut kehuivat niistä erityisesti cevicheä. Itse pidin eniten leppäsavustetusta kasslerista ja hollywoodin klassikkosalaatista. Itseäni jäi kuitenkin ihmetyttämään kasvisvaihtoehtojen puuttuminen alkupalabuffetista.


Pääruokia pääsimme maistelemaan kaikkia ja suosikeiksi valikoituivat ribsit vaahterasiirappi BBQ-kastikkeella ja vuohenjuusto-munakoiso lasagne. Tässä vaiheessa oli kuopuksen sanoin maha jo pullollaan, mutta kummasti ne jälkiruokabuffetinkin antimet sinne mahtuivat.


Valdelmamoussekakku ja banaanikakku kohosivat ehdottomasti suosikeiksi. Juustovalikoima oli myös todella hyvä. Suklaakakku taas ei karpalosattumineen oikein innostanut. Kaiken kaikkiaan onnistunut ilta ja kiva breikki lapsiperhe arjesta. Junassa oli vaikea täydellä vatsalla pysyä hereillä, onneksi oli matkalukemisena Ellen mat&vin.

Klaus K

6 kommenttia :

  1. Hyvän näköisiä ruokia on. Vuohenjuusto-munakoisolasagne ei voi olla muuta kuin hyvää.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy joskus itsekkin yrittää vastaavaa lasagnea oli muuten tehty tuorepasta levyistä.

      Poista
  2. Nam nam nam! :) Me ollaan menossa tänne ystävänpariskunnan kanssa just ennen jouluaattoa, ei malttaisi odottaa!

    VastaaPoista
  3. Hei Minna! Kiitos vinkistä. Vaikuttaa hyvältä. Tykkään muutenkin blogistasi. Toivottavasti flunssa on voitettu ja pääsemme taas nauttimaan kokkauksistasi ja kauniista kuvista :) T Susanna Bad Mama's kitchenistä http://badmamaskitchen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kivat kommentit piristävät varsinkin sairaana :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...