lauantai 2. marraskuuta 2013

Raksan pienen kylpyhuoneen suunnittelu


Alakerran pieni kylppäri on siis ollut nyt tarkemman suunnittelun alla. Olen viime aikoina ihastunut musta-valkoisiin kylppäreihin ja kun miehelläkään ei ollut mitään sitä vastaan, lähdettiin suunnitellussa siihen suuntaan.

Rakastan myös syreenejä,  joita onkin jo istutettu takapihalle useita. Nähtyäni kerran boråstapeterin falsterbo -malliston syreenitapetin oli se vain pakko saada. Jostain syystä oli itselleni alusta asti itsestään selvää, että tapetti tulee alkerran pikkukylppäriin valkoisen puolipaneelin yläpuolelle.

Olen aina tykännyt tapetin värivaihtoehdoista eniten mustapohjaisesta, mutta jotenkin näin tumman tapetin valitseminen hirvitti. Onneksi tapeteista saa mallipaloja, joiden avulla voi helpommin tehdä päätöksiä. Kolme vaihtoehtoa siis oli ja mustapohjaiseen lopulta päädyimme. Lattialaattojen kohdalla päädyttiin lopulta kompromissiin. Alunperin himoitsemani laatta oli vain aivan liian kallis. Päädyimme ostamaan mustia ja valkoisia laattoja, jotta pääsisimme lähelle alunperin haluamani laatan tyyliä.


Laatat laitetaan siis shakkiruudukoksi. Mies oli kiitollinen ja huojentunut kun alunperin haluamani salmiakki vaihtui shakkilaudaksi. Kun kuvittelee tuohon tapetin ja laattojen väliin vielä valkoisen puolipaneelin niin saa jo jonkinlaisen käsityksen lopputuloksesta. Itse jään jännityksellä odottamaan lopputulosta ja lupaan palata kuvien kera.6 kommenttia :

 1. Tuo tapetti on ihana! Tapetoinme kesällä juuri tuolla mustapohjaisella kesäpaikan kamarin: http://piipadoo.blogspot.fi/2013/07/kammari-kesassa.html
  Ja vaikka tapetti on mustapohjainen ei se silti ole mitenkään erityisen tumma tai jätä pimeää fiilistä.

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti näyttää kuvissa ihanilta ja nyt odotan vielä enemmän innoissani kylppärin valmistumista :)

   Poista
 2. Teillä ollaan jo noin pitkällä. Mahtavaa! Ollaan siis molemmat materiaalivalintojen kimpussa. Minulla työn alla lattiamateriaali keittiöön ja eteiseen ja keittiön välitilaan. Minne onkaan hävinnyt kirkas visioni ;-) Loputtomien vaihtoehtojen kanssa olen ainakin itse jo ihan suossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se visio pian kirkastuu :). Itsellä ollut valinnat suht selviä, nyt vaan justeerattaan jäljellä olevaan budjettiin.

   Poista
 3. Aivan ihana tapetti! itse etsin tapettia olohuoneen tv-seinälle mutta kun valinnanvaraa on NIIN hurjasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näitä aika pitkään pähkäilty, mutta kummasti sitä aina löytää juuri SEN tapetin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...