tiistai 5. marraskuuta 2013
Hävikkiherkku: Lihapullaleivät
Blogi siis osallistuu hävikkiviikkoon ja sen takia lupasin jokaista postattua reseptiä kohden julkaista seuraavana päivänä hävikkireseptin. Tässä tulee siis ensimmäinen, eli ylijääneet lihapullat sujahtavat mainiosti lihapullaleipiin.
Mainio lounas, jonka voi myös hyvin ottaa töihin mukaan. Tällä kertaa käytin patonkia, mutta muutkin leivät käyvät hyvin.
Lihapullaleivät:
ylijääneitä lihapullia puolitettuna
patonki puolitettuna ja halkaistuna
salaatinlehtiä
kurkkuviipaleita
punasipulirenkaita
Kastike:
2 rkl majoneesia
1 tl sinappia
suolaa, mustapippuria
(kapriksia)
Sekoita kastikkeen ainekset ja jos lihapullien valmistuksesta jäi yli kapriksia ne voi hyvin laittaa kastikkeesee. Täytä leivät kaikilla täytteillä ja lisää kastiketta. Nauti hävikkiherkusta!
Lähettänyt
Unknown
klo
9.00
Tunnisteet:
hävikki
,
hävikki herkuksi
,
hävikkiviikko
,
Leipä
,
lihapulla
,
lounas
,
Ruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Oi, meatball sub! tulee ihan mieleen Frendit :)
VastaaPoistaKommentistasi tuli mieleen se frendien jakso, jossa joku syö Rossin hävikkivoileivän työpaikan jääkaapista :D.
PoistaHitsi, mulla ei kyllä jää juuri koskaan lihapullia yli. Ehkä joudunkin tekemään ne juuri tätä varten. ;)
VastaaPoistaSama kävi itsellä mielessä, aikas hyvä lounas nimittäin :)
Poista