tiistai 14. elokuuta 2012

Merirosvosynttärit


Blogi on viettänyt hetken hiljaiseloa. Syynä esikoisen 5v synttärit ja muut kiireet. Teemaksi herra valitsi tällä hetkellä kiinnostavat merirosvot. Vanhemmilla riitti askartelua aamuyön tunneille asti, oli kyllä ehdottomasti sen arvoista niin onnellinen merirosvo on meillä juhlien jälkeen ollut.


Kakkujen kanssa pähkäilyyn löytyi onneksi apua Puolialaston kokki -blogista. Tarjolla oli kahta voileipäkakkua Tzatziki-tapenade ja Aurinkokuivattutomaatti-tapenade. Miekkoihin päivänsankarin vaatimusten mukaan oli laitettu hunajamelonia ja ilmakuivattuakinkkua sekä fetaa ja vesimelonia. Tarjolla oli myös kinuskipopcorneja, tavallisia popcorneja, pesto ja pizzahyrriä, lime-valkosuklaa ja suklaa-karpalo coocieseja.


Täytekakkuun oli sankarilla tarkat vaatimukset valkosuklaata, suklaata ja mansikkahilloa piti löytyä täytteestä ja koko komeus piti kruunata valkosuklaa kuorrutuksella. Pelkäsin, että kakusta tulee aivan liian makeaa, mutta onneksi näin ei käynyt. Kuten ehkä saattaa huomata on valkosuklaa herran mielestä suurinta herkkua :D.

Kiireet jatkuu edelleen ja Julia Child haasteeseen pitäisi varmaan itsekkin ehtiä osallistumaan eli reseptejä laitan pikkuhiljaa tulemaan.

4 kommenttia :

  1. Hmmm, syököhän merirosvot oikeasti karamellipoppareita ja valkosuklaata ;-) Ei hullumpi ammatti ollenkaan. Hatunnosto väkertämisestä.

    VastaaPoista
  2. Kuulemma myös vesimelonia ja tikkereita ;D.

    VastaaPoista
  3. Iso kiitos synttäreistä ja tarjoiluista, päikkärit bileiden jälkeen maha täynnä herkkuja - korvaamatonta!

    VastaaPoista
  4. Eipä kestä, kiva kun pääsitte. Korvaamatonta oli onnellinen pieni merirosvo :D.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...