torstai 13. syyskuuta 2012

Trooppinen hedelmäsalaatti


Tomaattichilihilloa varten tuli ostettua paketillinen tähtianiksia. Niitä on nyt ahkerasti käytetty jo hillon lisäksi ribsien marinointiin ja hedelmäsalaattiinkin. Hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä on täydellistä, säilyke kamasta ei edes viitsi puhua samassa lauseessa. Suosittelen kaikkia kokeilemaan maku palkitsee ja ei tässä nyt kovin kauan edes mennyt. Tähtianista oli liemeä maustamassa reippaasti, jos vierastat anismaista makua vähennä määrä vaikka puoleen. Liemen ohje löytyi täältä.

Trooppinen hedelmäsalaatti (6-8:lle):
1 tuore ananas
2 tuoretta kypsää mangoa
3 tuoretta päärynää
250g tummia viinirypäleitä
Liemi:
2 dl vettä
4 dl sokeria
8 tähtianista

Lisää liemen ainekset kattilaan ja kiehauta niin, että sokeri sulaa. Nosta pois liedeltä ja jäähdytä. Kuori ja kuutioi ananas, mangot ja päärynät. Laita kuutiot kulhoon ja lisää pestyt viinirypäleet. Poista liemestä tähtianikset ja kaada joukkoon. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Muistutus: Lukijatutkimukseen ehtii vielä hetken osallistua! Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan SuperLahjakortti, jotka käyvät moniin liikkeisiin http://www.presentcard.fi/Supergiftcard.aspx.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...