maanantai 2. heinäkuuta 2012
Ananasakäämä marinadi broilerille
Eräs ystäväni mainitsi taannoin, että ananasmehu sopii hyvin broilerin marinointiin. Siitä se ajatus sitten lähti ja lopputulos oli herkullinen. Kiitos vaan vinkistä :D. Broilerin kera nautittiin vesimeloni-feta salaattia ja sopivat hyvin yhteen.
8 broilerin rintafilettä
Ananasmarinadi:
1 dl ananastäysmehua
1 dl soijakastiketta
1/2 rypsiöljyä
1 tl sambal oelek tahnaa
2 rkl fariinisokeria
mustapippuria myllystä
1 tl savustettua paprikajauhetta
3 valkosipulia hienonnettuna
Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin. Kaada broilereille ja anna marinoitua vähintään muutama tunti. Jos syömässä olisi ollut vain aikuisia olisin vähintäänkin tuplannut ellen triplannut chilitahnan määrän.
Vesimeloni-feta salaatti
n. 1kg pala vesimelonia kuutioituna
200g fetaa kuutioituna
1 prk kalamata oliiveja
1/2 ruukku mintun lehtiä
1-2 uutta sipulia viipaloituna
1 limen mehu
1/2 dl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
Sekoita meloni, feta, oliivit, mintun lehdet ja sipulit tarjoilukulhossa. Sekoita limen mehu, oliiviöljy ja mausteet. Kaada salaatin joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti