lauantai 14. heinäkuuta 2012
Paahdetulla valkosipulilla maustettu jogutti
Tämäkin taivaallinen ohje löytyy Maalauisunelma 6/2012 -lehdestä. Olen kokeillut nyt muutamia ohjeita parista eri lehdestä ja joka kerta on ruoka ollut taivaallista ja onnistunut ohjeen mukaan hyvin. Täytyy siis pistää lehden tilaaminen harkintaan :D.
Paahdetulla valkosipulilla maustettu jogutti
1 kokonainen valkosipuli
1/2 (luomu) sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rkl oliiviöljyä
0,5 rkl juoksevaa hunajaa
2 dl kreikkalaista jogurttia
sormisuolaa
Irroita valkosipulinkynnet toisistaa, mutta älä kuori. Paahda kynsiä uunin keskitasolla 175C n.30min. Anna jäähtyä ja poista kuoret.
Sekoita valkolkosipulit, sitruuna, oliiviöljy ja hunaja keskenään tahnaksi. Lisää joukkoon jogurtti ja mausta suolalla. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti.
Me nautimme jogurttia hampurilaisen välissä, NAM! Ja täytyy tunnustaa, että loput hävisivät suuhun leivän päällä. Sopii varmasti monen erilaisen grilliruoan kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti