torstai 26. heinäkuuta 2012
Laurus nobilis
Kotiimme saapui laakeripuu, kiitokset siitä kuuluu äidilleni. Kesällä viihtyy kuulemma pihalla, mutta talvea ei kestä. Eli onko muilla kokemusta laakeripuun talvehtimisesta suomessa? Harkinnassa varasto tai ihan sisällä talvehdittaminen. Ilmeisesti voisi pärjät talven huoneilmassa ahkeralla sumuttamisella.
Heti piti etsiä ohje, jossa pääsee kokeilemaan tuoreita laakerinlehtiä. Samassa ohjeessa pääsen testaamaan myös oman maan varsisellerit!
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Joko olet kokeillut? itse käytän aina laakerilehdet tuoreena keitossa, aivan ihana etuoikeus kyllä.. meillä nimittäin myydään kaupassa lehdet tuoreina basilikojen ja muiden yrttien rinnalla :)
VastaaPoistaKokeilin pataruoassa, oli vaan niin paljon muitakin yrttejä etten tiedä huomasinko eroa. Pitäisi varmaan kokeilla lihakeittoon siinä varmasti huomaisi eron. Toivotaan parasta, että selviää talvesta.
VastaaPoista