Vesimelonisalsan ohje pohjautuu watermelon pico de gallo -ohjeeseen The Pioneer Woman -blogista. Hieman hämmästyin kun puolitin melonin. Näin haalean väristä melonia en muista koskaan nähneeni. Punnituslapusta huomasin melonin olevan kotimainen, tiedä sitten johtuuko siitä.
Maussa ei kuitenkaan mitään vikaa ollut ja tämä salsa toimi erinomaisesti tulisen revityn broilerin kanssa. Uskoisin, että ensi kesänä tätä tullaan tekemään meillä useasti ja varioiden. Sopii varmasti hyvin myös grillilihojen lisukkeeksi.
Vesimelonisalsa:
1/4 suuresta tai ½ pienestä vesimelonista kuutioituna (mielellään seimenetön)
1 vihreä paprika kuutioituna
1 pieni punasipuli kuutioituna
1 chili hienonnettuna (poista siemenet)
kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna
1 limen mehu
ripaus suolaa
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti