maanantai 9. syyskuuta 2013
Astetta paremmat lämppärit
Idea näihin iltapalaleipiin tai lämppäreihin tuli helpoista päärynäpiirakoista. Rosmariini ja päärynä sopivat niin hyvin yhteen, että tätä makuparia oli pakko kokeilla toistekkin. Vuohenjuusto oli itsestään selvä valinta tähän kokeiluun päärynän ja rosmariinin lisäksi.
Lopputulos oli herkullinen, vaikka itse niin sanonkin. Päärynä ja rosmariini kokeilut jatkuivat tämänkin jälkeen, mutta siitä lisää myöhemmin.
Päärynä-vuohenjuustoleivät:
4 viipaletta maalaisleipää
oliiviöljyä
2 pientä päärynää kuorittuna ja viipaloituna
150g pehmeää vuohenjuustoa viipaloituna
1 oksa rosmariinia hienonnettuna
juoksevaa hunajaa
Laita leipäviipaleet leivinpaperilla päällystetylle pellille. Ripottele oliiviöljyä leiville. Paahda viipaleita uunissa grillivastuksen alla n. 2min. Käännä leivät ja paahda myös toista puolta 2min.
Nosta leivät uunista ja asettele päärynä- ja vuohenjuustoviipaleet leiville. Ripottele pinnalle rosmariini ja valuta vielä hunajaa päälle. Paista 200c n. 10-15min, kunnes juusto on hiukan sulanut ja saanut väriä.
Lähettänyt
Unknown
klo
11.45
Tunnisteet:
alkupala
,
Alkuruoka
,
iltapala
,
lämppäri
,
naposteltava
,
päärynä
,
Ruoka
,
vuohenjuusto
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Oi ihanaa, ja vielä vuohenjuustoa! Naminami! :D
VastaaPoistaHerkkua oli, äkkiä kokeilemaan :).
Poistaonpas herkän näköisen kattaus - ihana :-)!
VastaaPoistaKiitos, syksy tulossa kun kuvatkin pimenee :).
Poista