lauantai 8. joulukuuta 2012

Joululahjapaja osa1


Tänä Jouluna päätimme miehen kanssa tehdä joululahjat lapsille itse. Kun on kolme vilkasta lasta olemme jo ehtineet kyllästyä muovisiin leluihin, jotka menevät melkein heti rikki. Puisista leluista taas ei oikein löydy sopivaa kuin ihan pienille lapsille ja jos löytyy pohjassa on yleensä made in China, joten ajatukset väkisin karkaavat sille tielle, että milläköhän maalilla tämäkin on maalaattu...

Joten raksan eräs nurkka, itse asiassa keittiö muuttui joululahjapajaksi. Mies nikkaroi viikko sitten ohjeiden mukaan ja ehkä vaimon odotukset triplaten järjettömän hienon prinsessa talon barbeille meidän 3v prinsessalle ja mahtavan ritarilinnan meidän 5v ritarillemme.

Tänään pääsin karkaamaan joululahjapajalle (kiitos siitä siskolleni) ja muurasin ritarilinnaan takan. Tiilet tein leikkaamalla terrakotan värisestä askartelumassasta suht saman kokoisia paloja. Piipusta tuli hiukan vino, mutta ehkäpä tuo nyt kelpaa :D. Maton leikkasin huovasta ja hapsutin reunat, vielä ajattelin tehdä sapluunan ja painaa jonkun kuvion mattoon.

Prinsessa taloon sain jo ommeltua vuodevaatteita ja neulottua maton. Taulut tein pahvisiin skräppäys (ikea) kehyksiin ja kuvat tulostin ihan Disney.fi -sivustolta, viimeistelin taulut päällystämällä ne kontaktimuovilla.


Saimme aikaiseksi myös barbeille sängyn ja sohvan, sekä ritarilinnaan sängyn raksan jätepuusta. Huonekalut täytyy vielä päällystää, joten puuhaa vielä riittää ja pienimmällekin pitäisi vielä jotain keksiä. Kamerasta loppui akku kesken joten lisää kuvia luvassa myöhemmin.

Prinsessoille odottaisi vielä näiden lisäksi iso muovikassillinen satiinia, pitsiä ja tylliä. Saa vaan nähdä loppuvatko vuorokausista tunnit kesken, mutta haskaa on ollut. Suosittelen kokeilemaan, leikkiminen on HAUSKAA :D!!!

4 kommenttia :

 1. Olette kyllä mahtavan ahkeria ja taitavia. Nostan hattua! Nämä ovat juuri niitä lahjoja, joita muistellaan vielä aikuisenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toiveissa, että myös kestävät käytössä :D.

   Poista
 2. Oi tuota upeutta - teillä on tosi onnekkaat lapset :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, täytyy vaan toivoa, että kestää käytössä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...