maanantai 31. joulukuuta 2012

Mennyt vuosi ja uuden vuoden tuulet


Vuoden lähestyessä loppua on tapana tehdä yhteenveto menneestä vuodesta ja luoda katsaus tulevaan myös blogien osalta. Vuoteen 2012 on mahtunut monta herkullista ateriaa ja olen rohkeasti kokeillut montaa uutta asiaa, myös onnistunut kokeiluissa suht hyvin. Bloggaaminen on pysynyt rakkaana ja antoisana harrastuksena, josta toivottavasti on myös iloa muillekin. Kyllästymistä ei ainakaan omasta puolestani ole näköpiirissä. Yhtenä kohokohtana voi mainita myös siskoni saaminen mukaan blogin facebook -sivulla jaettavien viini vinkkien osalta, kiitos siitä!


Ruoanlaiton osalta toiveita ja tavoitteita vuodelle 2013 ovat:

  • yksinkertaisuus
  • kasvisten monipuolinen käyttö
  • leivän leivonta harjoitusten jatkaminen
  • hyötyviljelyyn panostaminen
  • uusien menetelmien kokeilu ja oppiminen
Facebookin puolella otan mielelläni vastaan teidän lukijoiden toiveita vuodelle 2013 blogin osalta. 

Kiitos kaikille teille lukijoille ja erityisesti niille, jotka ovat kommentteja jättäneet kuluneesta vuodesta. Sitten vielä jokaisen kuukauden parhaat palat olkaa hyvä!

Tammikuun paras ateria oli ehdottomasti uuden vuoden aattona nautittu ateria. Punajuuri, chevre ja hunaja yhdistelmä toimii aina. Karitsan sisäfileestä tuskin koskaan saa huonoa ja lämmin bulgursalaatti oli herkullista. Suurin yllättäjä oli aprikoosihilloke, joka maistui taivaalliselta brien kera. Menusta ehkä huomaakin, että suurin paheeni eivät ole makeat hekut vaan juustot :D:

Helmikuun herkullisin postaus oli jo vähän vaikeampi valita, mutta nämä paninit ovat jääneet parhaiten mieleeni.

Maaliskuussa tuli kokattua Siirappista Seesam kanaa, jota aika moni muukin teki. Kiitos tästä herkusta kuulluu Kaikki äitini reseptit -blogiin.

Huhtikuun lopussa meidän "vauva" täytti vuoden ja juhliin leivoin parsapiirakkaa, joka katosi ennätys nopeasti nälkäisten suuhun.

Toukokuussa taivaalliselta maistui ensimmäistä kertaa grillatut ribsit! Kesää odotellessa ;D.

Kesäkuun haasteena oli grillata lampaan viulu grillissä. Epäileviä kommentteja sateli, mutta lopputulos oli täydellinen. Hieman yllättäen kesäkuun parhaimmaksi ateriaksi valikoitui grillatun viulun jämistä valmistettu ateria.

Heinäkuussa Hedelmäisessä vuohenjuusto salaatissa maistui kesä parhaimmillaan.

Elokuun aikana tapahtui paljon. Blogin facebook -sivut sain tehtyä ja osallistuin Julia 100v juhliin kokkaamalla juustokohokasta, joka onkin valintani tämän kuun parhaimmaksi ohjeeksi.

Syyskuun parasta reseptiä ei tarvinnut montaa hetkeä miettiä, Pulled Pork maistui niin hyvätä. Toinen kuukauden yllättäjä oli Sellerihillo

Lokakuussa laitoin ensimmäistä kertaa ankan koipia idolin ohjeella.

Marraskuussa tuli kokattua paljon ja valinta on vaikea, mutta päädyin erikoisimpaan ohjeeseen eli Pekoni-viskihilloon.

Joulukuun hitti tuote oli jälkiruoka, jonka koko suku nautti hiljaa huokaillen joulupyhinä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...