tiistai 18. joulukuuta 2012

Joululahjapaja osa3


Joululahjapajalla on riittänyt kiireitä. Perheen pienimmälle, joka on innokas nukkejen hoitaja valmistui  pehmeä koppa. Meillä on jo hajonnut muutama nukensänky koska neiti C kiipeää aina niihin, joten päätin ratkaista ongelman tekemällä pehmeän sängyn nukeille. Laidat on tehty paksusta vanulevystä ja sisällä on vielä pahvia tukena. Nukelle ompelin myös peiton ja tyynyn, sekä neuloin täkin. Jos aika riittää niin ajattelin vielä hurauttaa muutaman vaatteet nukelle. Toivotaan, että tämä sänky kestää leikeissä.


Prinsessa taloon valmistui sohva, sohvatyynyjä ja matto. Sohva tehtiin samalla periaatteella kuin barbien sänkykin eli raksan jätepuusta tehtiin pohja, joka päällystettiin vanulla. Komeus peitettiin sitten ommellulla päällisellä. Matto on paksua huopalevyä, jonka kanttasin satiininauhalla ja koristelin pitsillä. Peitto on neulottu Novitan Crystal -langasta.


Ritarilinnaan ompelin viirejä/seinävaatteita vanhasta samettiverhosta ja tein leijona sapluunan kalvosta. Maalina käytin ihan akryllimaalia. Matto on huopaa, jonka reunat olen hapsuttanut. Hiukan epäilytti onnistuminen, mutta ihan hyviä näistäkin tuli.


Ritarillisesta sängystäkin tuli ihan hyvä. Uskomattoman nopeasti ja vaivattomasti ovat nämä huonekalut ja muut tekstiili valmistuneet eli rohkaisen muitakin kokeilemaan :D. Täytyy palata kertomaan miten kestävät kulutusta kun testiryhmä pääsee aattona leluilla leikkimään... Toivotaan parasta :D.

Ai niin tässä vielä kuva huonekaluista ennen päällystystä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...